torsdag 5. april 2012

NIB utfordring - colour addict er jeg.

Colour addict? Yes, indeed!
Nå vil jeg også være med på en av disse spennende konkurransene hos NIB. Det er massevis av farger både her og der i min fromme stue så det ble litt vanskelig å velge, men så tok jeg dette bildet av sofaen vår og det ble jeg fornøyd med. Her er mitt bidrag, krysser fingrer og tær for at jeg har en sjanse i dette gode selskap!
Masse god inspirasjon og selve utfordringen finner du her.





Farger? Ja, takk!

Ungene leker på loftet og jeg setter med ned og nyter en bedre Nescafe vanilla. Fargen på neglelakken og koppen min var så stilige, de måtte bare foreviges.
Straks skal jeg male resten av dåpsgaven til lille tantebarnet mitt, Kasper! Jeg skal være fadder, stolt tante.
DIY bilder og beskrivelse kommer etter dåpen førstkommende helg. Gleder meg :)

Påskekos i heimen.

Det er vel ikke så mange stunder man setter så stor pris på, som de man deler med sine aller kjæreste. Solen bryter gjennom noen få sekunder når skyene velger å gi oss et lite glimt av deilige varme stråler. Så kommer regnet og de mørke skyene igjen.

Små barnehender holder godt rundt påskeegget i vakre farger, selv om det for de er innholdet som er viktigst. Latteren sitter løst, følelsen av godhet og nærhet sitter som støpt i kroppen. En stor og to små sitter i sofaen og venter, vi skal se Emil i Lønneberget. Livet er godt, jeg er takknemlig!

Ønsker dere en STRÅLENDE påske!

Klem Maria